BEKIJK TARIEVEN

Mijn liefde voor dieren en mijn oneindig engelengeduld maakt dit een perfecte combinatie om minder alledaagse dieren op foto te zetten! Ik heb ondertussen ervaringen met katten, konijnen, mini-ezels en zelfs een roofvogel! 

De mooiste foto's van jouw huisdier

Wil je graag een prachtige herinnering aan je wilde huistijger, je ezel, alpaca of zelfs je roofvogel? Dan ben je bij Tessa Meynen Fotografie aan het juiste adres! 

Vanaf €129

Huidieren fotoshoot

MEER INFO

bijbestellen mogelijk

fotopakket met alle gekozen foto's afgedrukt op 13x18 formaat

10 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)

online keuzegalerij

Wat je ontvangt:

vervoerskosten tot max 25 km in een straal van Turnhout

€189

Tarieven

BOEKEN

digitale welkomstguide om je voor te bereiden 

ontspannen fotoshoot zonder tijdsdruk

Liever wat meer basic?

geen 10 maar 6 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)

vervoerskosten tot max 15 km in een straal van Turnhout

€129

BOEKEN

exclusief fotopakket met prints

De ervaring

Hoe verloopt een fotoshoot?

01

CONTACT

Yes! Je bent helemaal enthousiast voor een shoot van jouw dier. Neem contact met me op via het contactformulier op de site of via info@tessameynen.be. 
Vertel mij gerust wat meer over jouw dier en wat je verwacht van de foto's. Als je graag samen met je dier op de foto wil, denk dan alvast na over de kleding die je wil dragen. Ik help je graag bij het maken van een keuze. Heb je bijvoorbeeld graag een jurk aan op de foto, maar heb je er zelf geen? Geen probleem, ik heb er enkele die je gratis mag gebruiken tijdens de shoot!

02

DATUM VASTLEGGEN

Samen zoeken we naar een geschikte datum en locatie voor de fotoshoot. Ongeveer een week voor de shoot bekijken we de weersvoorspellingen. Mocht het weer niet meewerken, dan overleggen we samen om de shoot te verplaatsen naar een andere datum.

Belangrijk: De datum voor je fotoshoot wordt pas definitief vastgelegd nadat je een voorschot hebt betaald. Na de betaling ontvang je een welkomstgids per e-mail waarmee je je volledig kunt voorbereiden op de fotoshoot!

03

FOTOSHOOT

Eindelijk mag jouw dier zijn beste pootje voorzetten tijdens de fotoshoot. Bij de ontmoeting geef ik jouw dier rustig de tijd om te wennen aan mij, de camera en de omgeving. Zodra jullie er klaar voor zijn, starten we met de fotoshoot. Heeft je dier tijdens het fotograferen eventjes nood om te ontspannen? Dan maken we daar ook tijd voor! Ik werk zonder tijdslimiet waardoor we rustig kunnen werken. 

04

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot zet ik me aan het werk om de foto's te bewerken. Binnen 3 werkdagen stuur ik je een voorproefje en een link naar een online galerij, zodat je je favoriete foto's kan uitkiezen.
Zodra jouw keuze is doorgegeven, begin ik met de bewerking om de beste resultaten te leveren. Je ontvangt de digitale foto's binnen 3 weken na je keuze via e-mail.

05

EXTRA

Het is zonde om foto’s van je geliefde dier enkel op de pc te laten staan. Indien gewenst kan je ook fotoproducten bijbestellen. Deze worden besteld bij een professioneel vaklabo om tot de mooiste resultaten te komen. 
Stuur mij vrijblijvend een berichtje voor meer info. 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden. 

NEEM CONTACT OP

Werk samen met mij

Graag help ik jou om mooie foto's en herinneringen te creëren.
Met mijn ervaring met meerdere dieren waaronder voornamelijk paarden en honden, in combinatie met mijn engelengeduld gaan we voor een aangename en ontspannen fotoshoot met een prachtig eindresultaat! 

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS