BEKIJK TARIEVEN

Ben je meer op zoek naar de foto’s van jou en je dier waarbij de band tussen jullie centraal staat? Dan bezorg ik jou deze met veel liefde. Dit is niet zomaar een foto maken, maar ook een moment vastleggen, een gevoel, de herinnering creëren zoals jullie zijn.
Wil je graag een knallende actiefoto? Dit is perfect mogelijk bij honden welke los kunnen en goed onder appel staan, en bij paarden tijdens het  longeren.

Een prachtig portret van jouw paard of hond

Een veulen of een ouder paard, een extravert paard of net wat ingetogen, een puppy of een senior, een hond welke los kan of net niet - ik houd van de uitdaging om elk dier in zijn eigenheid op de foto te zetten!

Vanaf €129

Paarden en honden

MEER INFO

bijbestellen mogelijk

fotopakket met alle gekozen foto's afgedrukt op 13x18 formaat

10 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)

online keuzegalerij

een aangename fotosessie zonder tijdsdruk

Wat je ontvangt:

vervoerskosten tot max 25 km in een straal van Turnhout

€189

Tarieven

BOEKEN

een complete digitale welkomstguide om je volledig voor te bereiden

Liever wat meer basic?

geen 10 maar 6 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)

vervoerskosten tot max 15 km in een straal van Turnhout

€129

BOEKEN

exclusief fotopakket met de prints

- saskia

‘Ondertussen is Tessa reeds 4 jaar mijn vaste fotografe, zowel voor mijn paarden als mijn honden. Elke keer opnieuw, smelt ik weg bij de resultaten… deze intieme momenten met mijn honden en paarden, waar herinneringen gemaakt worden, legt ze tastbaar en glashelder vast. Tessa haar geduld, haar stijl maar vooral de communicatie zorgt ervoor dat ik telkens opnieuw voor haar kies. 

- Lynn en pieter

"Kort na het vernemen van de diagnose van terminale longkanker bij onze Kenzo heb ik – op aandringen van een goeie vriendin – een fotoshoot geboekt. Mensen die me kennen weten dat ik niet graag op foto sta. Bijkomend was dit dan ook nog eens een heel emotioneel, zwaarbeladen gebeuren… wetende dat we moesten (proberen) genieten van onze laatste tijd samen en dat we medisch niets meer voor onze Kenzo konden doen. Desondanks heeft Tessa Meynen er een geweldige maar vooral aangename ervaring van gemaakt. Ik ben haar dan ook oneindig dankbaar voor de manier waarop ze ons geruststelde en benaderd heeft… Om nog maar te zwijgen van het prachtige resultaat dat ik toch graag via deze weg met jullie deel. Er zijn geen woorden die kunnen uitdrukken wat deze foto’s voor ons nu betekenen.”

- Nathalie

‘Tessa neemt altijd rustig de tijd voor een shoot. Ze stelt zowel honden baas als kind(eren) en ouders op hun gemak, met prachtige foto's als resultaat! Ze stelt verschillende ideëen voor en maakt van elke shoot een succes!'

- Farah en Jeroen

‘Wauw! Dankjewel! Ik heb met het voorproefje al liggen stoefen! De foto's van ons gezinnetje met hond én baby, ze zijn echt prachtig!'

- shari

‘Ik heb al meerdere fotoshoots met mijn honden bij Tessa gedaan. Ik kan het alleen maar aanbevelen! Elke keer opnieuw zijn wij zo blij met de prachtige foto’s die zij maakt!’

- Amber

'De foto's zijn echt geweldig mooi! Dankjewel om mijn liefste zo mooi op beeld te zetten!"

- charlotte

‘Pas een fotoshoot met mijn jaarling merrie gedaan bij Tessa en ik ben zo blij met het resultaat! Prachtige foto’s, goede communicatie en zo veel geduld tijdens de fotoshoot! Mijn jaarling vond het allemaal maar spannend zo lang stilstaan, maar Tessa nam de tijd om regelmatig een pauze in te lassen met prachtige foto’s als resultaat!’

- patricia

‘De foto’s zijn prachtig! We zijn er ontzettend blij mee. We krijgen ontzettend veel complimenten over je foto’s! Het was voor ons en River een hele beleving, maar de fotoshoot verliep rustig en aangenaam.' 

- kelly

‘Ik heb al enkele jaren samengewerkt met Tessa voor de foto’s van mijn puppy’s, maar deze keer is Tessa voor mij een stapje verder gegaan. De foto’s die ik nu heb mogen ontvangen, daar werd ik zelf emotioneel van. Een bewijs dat ze de band tussen mijn honden en mezelf perfect heeft weten vast te leggen. Foto’s die ik nu al koester! 

- Jolanda

'Ik ben sprakeloos! Ik heb echt geen juiste woorden om uit te drukken hoe content wij zijn! Wij deden een shoot voor onze dochter haar eerste communie. Daarbij besloten we om onze viervoeter mee op de foto te nemen... Tessa wist deze 2 combi's perfect te combineren! Heel erg bedankt voor de prachtige resultaten en goede service!'

- bianca

‘Tessa is een zeer gemotiveerde en professionele fotograaf. Ze begeleide mij en mijn paard heel goed tijdens de fotoshoot en was altijd heel geduldig. Ze past zich heel makkelijk aan aan de persoonlijke wensen en ik was dan ook zeer tevreden over het resultaat!' 

De ervaring

Hoe verloopt een fotoshoot?

01

CONTACT

Yes! Je bent helemaal enthousiast voor een shoot van jouw dier. Neem contact met me op via het contactformulier op de site of via info@tessameynen.be. 
Vertel mij gerust wat meer over jouw dier en wat je verwacht van de foto's. Als je graag samen met je dier op de foto wil, denk dan alvast na over de kleding die je wil dragen. Ik help je graag bij het maken van een keuze. Heb je bijvoorbeeld graag een jurk aan op de foto, maar heb je er zelf geen? Geen probleem, ik heb er enkele die je gratis mag gebruiken tijdens de shoot!

02

DATUM VASTLEGGEN

Samen zoeken we naar een geschikte datum en locatie voor de fotoshoot. Ongeveer een week voor de shoot bekijken we de weersvoorspellingen. Mocht het weer niet meewerken, dan overleggen we samen om de shoot te verplaatsen naar een andere datum.

Belangrijk: De datum voor je fotoshoot wordt pas definitief vastgelegd nadat je een voorschot hebt betaald. Na de betaling ontvang je een welkomstgids per e-mail waarmee je je volledig kunt voorbereiden op de fotoshoot!

03

FOTOSHOOT

Eindelijk mag jouw dier zijn beste pootje voorzetten tijdens de fotoshoot. Bij de ontmoeting geef ik jouw dier rustig de tijd om te wennen aan mij, de camera en de omgeving. Zodra jullie er klaar voor zijn, starten we met de fotoshoot. Heeft je dier tijdens het fotograferen eventjes nood om te ontspannen? Dan maken we daar ook tijd voor! Ik werk zonder tijdslimiet waardoor we rustig kunnen werken. 

04

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotoshoot zet ik me aan het werk om de foto's te bewerken. Binnen 3 werkdagen stuur ik je een voorproefje en een link naar een online galerij, zodat je je favoriete foto's kan uitkiezen.
Zodra jouw keuze is doorgegeven, begin ik met de bewerking om de beste resultaten te leveren. Je ontvangt de digitale foto's binnen 3 weken na je keuze via e-mail.

05

EXTRA

Het is zonde om foto’s van je geliefde dier enkel op de pc te laten staan. Indien gewenst kan je ook fotoproducten bijbestellen. Deze worden besteld bij een professioneel vaklabo om tot de mooiste resultaten te komen. 
Stuur mij vrijblijvend een berichtje voor meer info. 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden. 

NEEM CONTACT OP

Werk samen met mij

Graag help ik jou om mooie foto's en herinneringen te creëren. 
Met mijn ervaring met meerdere dieren waaronder voornamelijk paarden en honden, in combinatie met mijn engelengeduld gaan we voor een aangename en ontspannen fotoshoot met een prachtig eindresultaat! 

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS