BEKIJK TARIEVEN

Bij aankomst geef ik jouw dier rustig de tijd om te wennen aan mij, de camera en de omgeving. Zodra jullie er klaar voor zijn, starten we met de fotoshoot. Heeft je dier tijdens het fotograferen eventjes nood om te ontspannen? Dan maken we daar ook tijd voor! 

Als je meerdere dieren hebt die je graag samen op één foto wilt, dan is dat geen probleem. Als professioneel dierenfotograaf ga ik graag tot het uiterste om jou te helpen om aan jouw wensen te voldoen! 

De mooiste portretfoto's van jouw dier in de studio

Een uitbundige speelse hond, een ingetogen kat of een verlegen konijn, jong of oud; ik hou van de uitdaging om elk dier in zijn eigenheid te fotograferen en een prachtig tijdloos portret te creëren! 

Vanaf €90

Een tijdloos portret van jouw huisdier
 

MEER INFO

bijbestellen mogelijk

4 digitale nabewerkte foto's (HR & webbestand)

online keuzegalerij

1 achtergrondkleur naar keuze + zwarte achtergrond

gebruik van verschillende accessoires tijdens de fotosessie

De studioshoot:

€90

Tarieven

BOEKEN

een complete digitale welkomstguide om je volledig voor te bereiden

- ariane

‘Ik heb al meerdere fotoshoots met mijn honden bij Tessa gedaan. Ik kan het alleen maar aanbevelen! Elke keer opnieuw zijn wij zo blij met de prachtige foto’s die zij maakt!’

- nathalie

'Tessa neemt de tijd en stelt hond en baasje op hun gemak. Ze stelt verschillende ideëen voor en zorgt voor voldoende attributen om van de shoot een succes te maken!' 

- tinne

‘Ik ben nu tot 2 x toe bij Tessa in de studio geweest. 1 x met onze border collie Missy en 1 x met onze konijntjes Lucy & Pip. Telkens waren wij heel tevreden met het resultaat! De fotoshoot verloopt vlot, Tessa houdt rekening met het tempo van de dieren en past het tempo daar naar aan indien nodig. Ze slaagt er in de dieren te fotograferen hoe ze exact zijn. Ook achteraf worden de foto’s binnen een snelle termijn afgeleverd. Alleen maar positieve woorden over Tessa Meynen Fotografie dus!’

De ervaring

Hoe verloopt de studio fotoshoot?

01

CONTACT

Wil je graag een adembenemend portret van jouw geliefde huisdier? Neem contact met me op via het contactformulier op de site of via info@tessameynen.be. Vertel mij alvast wat meer over jouw huisdier en wat jouw specifieke wensen zijn. 

02

DATUM VASTLEGGEN

Nadat het voorschot is betaald, plannen we een datum in voor de fotoshoot. Vervolgens stuur ik een complete welkomstgids met alle informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn op de shoot. Op de dag van de shoot bereid ik de studio alvast voor: ik hang de gekozen achtergrond klaar en zet enkele toffe accessoires binnen handbereik.

03

FOTOSHOOT

Eindelijk is het zover, jouw dier kan komen schitteren in de studio! Bij aankomst krijgt je huisdier rustig de tijd om te wennen aan de omgeving, mij als fotograaf en de camera. Ik wil namelijk graag dat je dier zich op zijn gemak voelt voor de perfecte foto. We beginnen pas met de fotoshoot als jij en je huisdier er helemaal klaar voor zijn. En mocht je dier tijdens de fotoshoot eventjes ontspanning nodig hebben, dan neem ik daar graag de tijd voor!

04

NA DE FOTOSHOOT

Na de fotosessie ga ik aan de slag met het bewerken van de gemaakte foto's. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een voorproefje en een link naar een online galerij waaruit je jouw favoriete foto's kunt selecteren.

Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, ga ik verder met het bewerken van de foto's om de beste resultaten te behalen. Binnen 3 weken ontvang je de digitale foto's per e-mail.

05

EXTRA

Het is zonde om foto’s van je geliefde dier enkel op de pc te laten staan. Indien gewenst kan je ook fotoproducten bijbestellen. Deze worden besteld bij een professioneel vaklabo om tot de mooiste resultaten te komen. 
Stuur mij vrijblijvend een berichtje voor meer info. 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden. 

NEEM CONTACT OP

Werk samen met mij

Graag help ik jou om mooie foto's en herinneringen te creëren.
Met mijn ervaring met meerdere dieren waaronder voornamelijk paarden en honden, in combinatie met mijn engelengeduld gaan we voor een aangename en ontspannen fotoshoot met een prachtig eindresultaat! 

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS